FC Fredericia havde muligheden for at vinde mod Hobro, men skarpheden manglede foran mål i afgørende situationer. Derfor endte opgøret 0-0, og dermed er fredericianerne fortsat under nedrykningsstregen.

FC Fredericia skulle søndag eftermiddag forsøge at komme tilbage på sejrskurs efter to nederlag i træk. Det skete hjemme på Monjasa Park, hvor holdet mødte Hobro i et bundopgør. Med sejre til Hillerød og Fremad Amager tidligere i denne spillerunde, var fredericianerne inden kampen røget under nedrykningsstregen og havde to point op til Hobro på tiendepladsen.

Betingelserne for at vinde var ikke i top. Foruden langstidsskadede Nicolaj Ritter manglede FC Fredericia til kampen Valance Nambishi, der blev skadet i den seneste kamp mod Vendsyssel, og derudover var også Jagvir Singh og Alexander Jensen helt ude af kamptruppen. Det var dog kun Jensen, der startede inde af de nævnte, mod Vendsyssel. Han blev afløst Oliver Olsen, der i den seneste kamp afsonede karantæne, men det var ikke eneste ændring. Patrick Egelund afløste Nicklas Røjkjær på kanten, og i front startede Adam Jakobsen inde i stedet for Frederik Heiselberg.

Netop Adam Jakobsen var en af de spillere, der kom i stort fokus for FC Fredericia. Han tog mange gode løb, der skabte noget for fredericianerne. Første gang var efter ti minutter, hvor han drev bolden frem og fangede Hobro i ubalance. Med sig havde han Frederik Carstensen, som med sit løb var fri, men da Jakobsen spillede bolden til Carstensen, gled han i bolden og dermed løb chancen ud i sandet.

Hobro ville også være med efter 25 minutter forsøgte angriberen Muamer Brajanac sig fra kanten af feltet, men på vej mod mål blev bolden rettet af og blev et farligt skud. Valdemar Birksø kunne se til, da bolden røg ud til hjørnespark og ånde lettet op.

Efterfølgende havde FC Fredericia flere muligheder for at bringe sig foran. Efter 32 minutter blev Adam Jakobsen spillet fri i venstre side af feltet og fik en god skudposition mod Adrian Kappenbergers mål. Forsøget, som Jakobsen sendte afsted med venstrebenet, blev dog reddet af Hobro-keeperen. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Føringen til FC Fredericia burde være kommet efter 41 minutter. Oliver Olsen slog et knaldhårdt indlæg ind i feltet langs jorden. Bolden kom til bagerste stolpe, hvor Frederik Carstensen var helt fri. Carstensen formøblede chancen, da han slet ikke fik ordentligt ram på bolden, og fik sparket bolden over til modsatte stolpe, hvor Adrian Kappenberger stod placeret.

Stillingen ved pausen var derfor 0-0, og det billede ændrede sig ikke i starten af anden halvleg. Det reagerede FC Fredericia på ved efter en times spil at lave en dobbeltudskiftning. Ud gik Patrick Egelund, der havde været en af de mest iøjnefaldende spillere i første halvleg, og også Simon Bækgård blev taget ud. Ind i stedet kom Frederik Heiselberg og Andreas Lausen.

Umiddelbart lige efter udskiftningerne var FC Fredericai tæt på at komme i front. Frederik Christensen fik fat i en løs bold efter et hjørnespark og driblede en Hobro-spiller og sendte bolden ind i feltet. Inde foran mål fik Erik Nissen bolden, men i en forholdsvis fri position headede han bolden ved siden af mål.

Hobro overtog efterfølgende holdet som det chanceskabende hold. Først blev Valdemar Birksø tvunget ud i en stor redning med 23 minutter tilbage af opgøret. Fra kanten af feltet sendte en Hobro-spiller et velplaceret spark spark mod mål, men Birksø fik slået forsøget over mål. Fem minutter senere fik Hobro frispark tæt på feltet i højre side. Netop indskiftede Jacob Tjørnelund forsøgte sig med et skud direkte på mål, men skuddet manglede kraft, og derfor fik Birksø reddet bolden uden problemer.

Da der resterede 12 minutter foretog FC Fredericia endnu en dobbeltudskiftning. Ud gik Erik Nissen og Adam Jakobsen, og de blev erstattet af Jeppe Brinch og Nicklas Røjkjær, hvor særligt sidstnævnte skulle forsøge at give noget liv til offensiven i slutfasen. Det var dog ikke offensiven, der var i højsædet. Flere gange var midterforsvaret ved at forære Hobro en friløber, men kastanjerne blev reddet ud af ilden.

Til gengæld var FC Fredericias Frederik Carstensen tæt på at sende størstedelen af Monjasa Park i ekstase med to minutter tilbage af den ordinære spilletid. Offensivspilleren fik driblet sig fri på kanten af feltet, og skød på mål, men ind kom bolden ikke. Med det yderste af neglene fik Adrian Kappenberger reddet forsøget.

Mere skete der ikke i opgøret, der endte med en nulløsning, og dermed er FC Fredericia fortsat under nedrykningsstregen. Næste gang fredericianerne løber på banen er på lørdag på udebane mod Hobro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments