At FC Fredericia ikke fik point med fra Hvidovre kan mest af alt beskrives som et bundholds lod. Der var spil og chancer til at få noget med hjem, men skarpheden foran mål manglede i nederlaget, der blev på 3-2.

På forhånd var FC Fredericia udråbt som underdogs mod Hvidovre, og det med god grund. Holdet indtog inden opgøret en 11. plads i tabellen og mødte Hvidovre, der var på andenpladsen. Det var derfor to vidt forskellige udgangspunkter de to hold kom med, men det var egentlig ikke til at se, når man ser tilbage på kampen i helikopterperspektiv.

Efter FC Fredericia kom bagud, overtog holdet alt spillet og burde faktisk være gået til pause foran. På det skammeligste brændte Frederik Carstensen en friløber, og også Patrick Egelund havde brændt en forholdsvis stor chance. Til gengæld fik Erik Nissen vist et hidtil uset aspekt i hans spil, da han tog turen med frem i feltet i en situation, der ikke var i forbindelse med en dødbold. Et knaldhårdt indlæg fra Oliver Olsen bankede Nissen i mål ved bagerste stolpe, og så var der udlignet.

FC Fredericia har flere gange i sæsonen haft udfald undervejs i kampe mod Hvidovre, og kampen mod Hvidovre blev ingen undtagelse. Ved to af Hvidovres mål var der tale om personlige fejl. Ved 1-0-målet var det sløset opdækning, og da Hvidovre fik bragt sig foran 3-2, var det efter et passivt forsvar, der for længst burde have lavet enten et frispark på Nicolai Clausen, der fik driblet og most sig igennem FC Fredericias højre side og scorede til slutresultatet 3-2 med tre minutter tilbage af opgøret.

På den måde endte det med at blive et bundholds lod efter en faktisk fornuftig præstation, at det så blev til et nederlag til FC Fredericia.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Valdemar Birksø (4): Chanceløs ved alle mål, men havde til gengæld en stor redning ved stillingen 2-1 til Hvidovre.

Oliver Olsen (7): Flot assits til 1-1-målet og havde generelt gode offensive initiativer.

Jeppe Gertsen (4): Forsvaret blev, selvom der blev indkasseret tre mål, ikke rigtig sat på prøve i åbent spil.

Erik Nissen (7): Flot mål til 1-1, og de vidner om, at Nissen virkelig har fået selvtillid.

Frederik Christensen (4): Anonym kamp af backen.

Simon Bækgård (7 – Man of the Match): Fik lukket fuldstændig ned for Hvidovres ellers dygtige midtbane. God kamp af Bækgård.

Mikkel Wohlgemuh (4): Bidrog også til at lukke ned for Hvidovres midtbane, men manglede lidt output længere fremme af banen.

Patrick Egelund (02): Anonym bortset fra den brændte chance. Skal være mere i øjnefaldende.

Mathias Kristensen (7): Satte ikke ret mange fødder forkert, når FC Fredericia havde bolden. Det meste af spillet gik igennem Kristensen, som spiller en god kamp.

Frederik Carstensen (02): Den store afbrænder trækker gevaldigt ned. Lignede en, der mangler selvtillid.

Adam Jakobsen (4): Burde have fået minimum en assists. Lagde bolden af til både Egelund og Carstensens chancer.

Indskiftere:

Nicklas Røjkjær (UB): Spillede ikke nok.

Alexander Jensen (UB): Spillede ikke nok.

Andreas Lausen (UB): Spillede ikke nok.

Frederik Heiselberg (UB): Spillede ikke nok.

Jeppe Brinch (UB): Spillede ikke nok.