FHK leverede en skidt præstation mod Skanderborg Aarhus. Fredericianerne fandt aldrig det rette flow i kampen og endte med at tabe med 33-25.

FHK har haft en kedelig tendens til ikke at ramme samme niveau på udebane som på hjemmebane. Det fortsatte mod Skanderborg Aarhus. FHK hang ganske vist på i starten af kampen, men det var ikke med samme flydende spiller og overbevisende forsvar, som det var tilfældet i den seneste hjemmekamp mod KIF Kolding.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

En undertalsperiode midtvejs i først halvleg gjorde, at FHK kom bagud 11-8. Gudmundur Gudmundsson reagerede med at gå i syv mod seks, men det blev i stedet til en omgang rystende usikkert håndbold, der gjorde, at kampen stort set allerede var afgjort efter første halvleg. FHK lavede den ene fejl efter den anden og gik til pause bagud 17-10.

Et comeback i anden halvleg synes umuligt med det spil, som FHK havde leveret, og det holdt stik. De to hold skiftes til at have momentum i anden halvleg. Det tætteste på FHK kom på et comeback var ved 24-18 efter 44 minutter, men så strammede hjemmeholdet grebet og kom foran med 32-21 med seks minutter tilbage af opgøret. Til sidst endte FHK med at få pyntet på resultatet, der blev en sejr til Skanderborg Aarhus på 33-25 efter en kamp, der var til glemmebogen i FHK.

adp-as.dk

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Thorsten Fries (02): Ramte slet ikke niveau. Først til sidst i kampen fik han tur i den med store redninger. Endte med fem redninger på 25 forsøg.

Kim Sonne (4): Kunne ikke stille meget op, men fik reddet tre skud på ti forsøg.

Martin Bisgaard (4): Blev ikke rigtigt iscenesat. Den eneste chance han fik fra fløjen scorede han på.

Mads Lenbroch (UB): Spillede ikke nok.

Reinier Taboada (02): Cubaneren ramte slet ikke niveau og endte med at lave i alt fire tekniske fejl. På det her niveau er det ikke godt nok, og det kan tre mål og fire assists ikke rette op på.

James Junior Scott (4): Gjorde det lidt bedre end Taboada, og var FHK’s farligste våben i bagkæden. Lavede fire mål otte forsøg, men to tekniske fejl trækker ned.

Malthe Hejsel (UB): Kom ikke på banen.

Lasse Balstad (4): Det etablerede forsvar stod som sådan fint. FHK’s helt store problem var de mange kontraer, som de fik imod sig, og det kunne nordmanden ikke gøre noget ved.

Einar Olafsson (4): Islændingen dækkede fint op i den tid han fik på banen. Viste tilmed gode evner i kontrafasen med et mål og en flot assists.

Kristian Stoklund (02): Det var ikke Stoklunds dag. Spillede usikkert i det etablerede angreb, men fik dog scoret på tre ud af tre straffekast.

Nicolaj Nørager (02): Heller ikke Nørager ramte niveau, og tog heller ikke så mange skud som han har gjort på det seneste. Føst mod slutningen af kampen kom han med lidt fart. Lavede to mål på fire forsøg.

Mads Christiansen (02): Det hører til sjældenhederne, at han laver uprovokerede fejl, men Skanderborg Aarhus fik presset ham til at lave flere fejlafleveringer. Endte dog med at lave tre mål og tre assists.

Kasper Young (02): Ramte ikke dagen fra fløjen, hvor han brændte to store chancer. Det sidste brændte skud var et frikast efter tid i første halvleg, som ikke realistisk burde gå i mål.

Jakob Frederiksen (4 – Man of the Match): Brændte en enkelt undervejs, men var ellers træfsikker fra fløjen i anden halvleg. Lavede tre mål på fire forsøg.

Rasmus Meyer (4): Dækkede fint op, og fik sat en enkelt scoring ind på ét forsøg. 

Nikolaj A. Nielsen (4): Var som sædvanligt god til at komme fri på stregen, men havde en gevaldig afbrænder, der trækker ned. Lavede to mål på tre forsøg.