Selvom FC Fredericia var bagud to gange mod Fremad Amager, var det en kamp de skulle have vundet. Et voldsomt spilovertag blev ikke udnyttet i første halvleg, og når man scorer tre mål, skal man ganske enkelt vinde en fodboldkamp.

Det har ikke været den bedste start på sæsonen, som FC Fredericia har fået, men spillet er i en opadgående kurve, og den tendens fortsatte på udebane mod Fremad Amager. I kampens første halve time mod Amager stod der FC Fredericia på det hele, og så let som ingenting spillede fredericianerne sig igennem Amagers midtbane.

Der manglede det sidste for, at det blev farligt, men når man gang på gang spillede sig let igennem, burde det have kastet mere af sig. Man burde ikke være afhængig af en tilfældighed i Amagers felt, der gav et straffespark til Mathias Kristensen. Målet på straffesparket viste sig at blive en sovepude, da FC Fredericia lod sig presse tilbage, og når fredericianerne ikke er på deres højeste niveau, ja, så kan de fleste hold i NordicBet Ligaen score mod dem, da rækken er tæt.

Det mærkede FC Fredericia med en hurtig udligning. I anden halvleg kom Amager foran med både 2-1 og 3-2, og begge mål kunne være undgået. Ved 2-1 målet var FC Fredericia-forsvaret passive, og så skulle Valdemar Birksø formentlig have gjort mere ved skuddet. Ved 3-2-målet var det en dårlig clearing, der gav Markus Bay chancen for at brage bolden i mål.

Til gengæld fik Jagvir Singh vist, at han er en offensivspiller, der har x-factor. Den tidligere Brøndby-spiller kom ind fra bænken, og med et fremragende langskudsmål udlignede han til 3-3, og i kampens sidste sekund kunne Adam Jakobsen have sendt sejren til Fredericia. Jakobsen, der havde scoret til 1-0 på straffespark, fik igen chancen fra de 11 meter, men han misbrugte forsøget, og dermed endte kampen 3-3.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Valdemar Birksø (4): Ikke så overbevisende som i forrige kamp mod Vendsyssel. Burde have gjort mere ved 2-1 målet.

Oliver Olsen (4): Så ikke så godt ud i forbindelse med 2-1 målet og brændte en stor chance ved stillingen 1-1.

Jeppe Gertsen (4): Godt nok kom han på tavlen, men FC Fredericias defensiv var ikke på sit bedste.

Erik Nissen (4): Var ikke særlig iøjnefaldende, og det vidner om, at han ikke har lavet fejl undervejs. Ligner en spiller, der har fået mere selvtillid.

Alexander Jensen (7): Evigt solide Jensen var igen en af FC Fredericias bedste spillere. Solid i begge ender af banen.

Simon Bækgård (7 – Man of the Match): Midtbaneslideren er blevet bedre og bedre på det seneste. Har fundet det rette tændingsniveau, og er ikke overgearet mere, men bevarer samtidig en hårdhed i nærkampene og har også en god pasningsfod.

Mikkel Wohlgemuth (4): Ikke så markant som mod Vendsyssel, men var solid som altid.

Adam Jakobsen (02): Det brændte straffespark trækker gevaldigt ned, men til gengæld viste han flere gode initiativer, der med bedre relationer kan blive til noget godt i FC Fredericia-trøjen for ham.

Mathias Kristensen (4): Løb, løb og løb. Kristensen var god til at tage de dybdeløb, men som kreatøren på midtbanen skal han være med til at skabe større chancer.

Nicklas Røjkjær (4): Gik fint med i spillet, og var farlig ved et par lejligheder, men det lykkedes ikke denne gang for Røjkjær at blive kampafgørende.

Frederik Heiselberg (4): Han bliver ligesom holdkammeraterne bedre og bedre. Havde et par chancer for at score i modsætning til de tidligere kampe.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

——

Indskiftere:

Jagvir Singh (UB): Spillede ikke nok.
Frederik Christensen (UB): Spillede ikke nok.
Tonny Brochmann (UB): Spillede ikke nok.
Andreas Lausen (UB): Spillede ikke nok.