Bedømt ud fra antallet af store chancer burde HB Køge have vundet mod FC Fredericia, men det skete ikke. De manglede skarphed, og det havde FC Fredericia i et enkelt moment.

Det var en åben slagsudveksling mellem HB Køge og FC Fredericia. Selvom det lignede en nullløsning på Capelli Sport Stadion i Køge var det bestemt ikke en klassisk 0-0 kamp. I første halvleg havde FC Fredericias Frederik Heiselberg en helt fri chance, som han misbrugte, og i anden halvleg var det HB Køges tur til at være tæt på.

To gange ramte de stolpen, og en enkelt gang skød de i sidenettet, og der blev også brændt en friløber, hvor FC Fredericias keeper, Valdemar Birksø, viste sit værd. I stedet for at HB Køge fik udnyttet en af deres mange chancer slog FC Fredericia til en af de få gange, at de havde muligheden i anden halvleg.

Indskiftede Jagvir Singh kom med den x-factor, som alle ved han har. Han tog et skarpt træk i feltet, fik spillet bolden videre, og så røg bolden videre ind foran mål til Oliver Olsen, der var helt fri og scorede kampens enlige mål.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Valdemar Birksø (10): Målmanden var en af de helt store årsager til, at FC Fredericia holdt nullet. Flere gange diskede han op med store redninger. Det stor i stærk kontrast til hans noget usikre indledning på sæsonen, men som sæsonen er skredet frem, er han vokset med opgaven.

Alexander Jensen (7): Solid præstation af backen, der havde flere nærgående forsøg offensivt, og defensivt gjord han det også fornuftigt.

Jeppe Gertsen (10 – Man of the Match): Kaptajnen gik forrest. Han pakkede fuldstændigt brølstærke Yousuf Salech ind. Salech er i HB Køge på en lejeaftale, og har startet ud med at lave fire mål i tre kampe, og med det målinstinkt, og den fysik han har, var det en spiller, som kunne gøre ondt på FC Fredericia, men det skete ikke. Det var Gertsens fortjeneste.

Erik Nissen (7): I en periode lignede han bambi på glatis i FC Fredericia-trøjen, men på det seneste har der været solide præstationer af stopperen, der spiller med selvtillid og igen gjorde det godt mod HB Køge.

Frederik Christensen (4): Anonym kamp af venstrebacken, der fik lukket fint af defensivt.

Mikkel Wohlgemuth (4): Blev overspillet i anden halvleg, men kæmpede alt han kunne.

Valance Nambishi (4): Var ikke altid bedste venner med bolden, men med Nambishi ved man hvad man får. Benhård fight.

Adam Jakobsen (4): Den dag Jakobsen får et slutprodukt bliver han virkelig svær at have med at gøre. Har en god fysik, en fin teknisk og er hurtig, men når det hele skal afgøres mangler der ofte det sidste. Sådan en dag var det mod HB Køge for Jakobsen.

Mathias Kristensen (4): Havde det svært på den offensive midt, men kæmpede alt hvad han kunne.

Frederik Carstensen (4): Gik godt med i kombinationerne, men blev ikke selv farlig.

Frederik Heiselberg (4): Burde have scoret i første halvleg, men kæmpede generelt set godt.

——

Nicklas Røjkjær (4): Kom ind i pausen uden at gøre den store forskel.

Jeppe Brinch (UB): Spillede ikke nok.

Oliver Olsen (UB): Spillede ikke nok.

Andreas Lausen (UB): Spillede ikke nok.

Jagvir Singh (UB): Spillede ikke nok.