Thorsten Fries, Thorsten Fries, Thorsten Fries. Sådan gjaldede store dele af thansen ARENA i slutningen af opgøret mellem FHK og KIF Kolding. Hovedpersonen siger selv, at han aldrig har været så meget oppe at køre under en håndboldkamp før.

Da kampen skulle afgøres var Fries igen, igen og igen afgørende. Det var særligt nærskuddene, som han pillede på stribe.

– De blev bange, fordi vi dækkede  godt op. De skud, der kom, havde vi styr på. Det var fantastisk at stå bag det her forsvar. Vi lukkede fuldstændstig, sagde Thorsten Fries efter kampen.

Keeperen selv lod sig tiljuble som en helt utallige gange i anden halvleg, hvor han med jubelbrøl og vilde spring viste sin glæde i thansen ARENA.

– Den her arena kan alt. Den skaber oplevelser, og den kan vinde håndboldkampe. Vi vandt, fordi vi er på hjemmebane . Jeg tror alle spillede på  110 %, og selvom Kolding var på 100, så var vi over dem, fordi vi havde fansene i ryggen, forklarede Fries, der midt under interviewet modtog lykønskninger fra blandt andet bestyrelsesmedlem i FHK, Per Hunniche.

adp-as.dk

Det var Fries’ første lokalopgør i FHK-trøjen, og han blev ikke skuffet.

– Jeg fik at vide, at det var specielt. Jeg har aldrig været så meget  oppe at køre før under en kamp. Jeg har spillet store håndboldkampe før, men det her var fuldstændigt sindssygt, sagde Fries, der i Elverum har spillet flere store Champions League-kampe mod blandt andet Barcelona: 

– Intensiteten her er helt sindssyg. Der er en nerve, der ikke findes andre steder. Jeg har spilet foran 11.000 tilskuere, men thansen ARENA kommer op på siden af det, udtalte Fries.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Første halvleg var keeperens side ikke noget at skrive hjem om. Han blev pillet ud med fem minutter igen til fordel for nytilkomne Kim Sonne. Alligevel endte Fries med at afgøre kampen.

 -Jeg vil egentlig rose Gudmundur for, at han gav mig muligheden for at starte i anden halvleg. Jeg skulle ind og gøre mig fortjent til tilliden. I samarbejde med forsvaret  lykkedes det meget godt, sagde han med et smil.