Venstre folketingskandidat, Tobias Jørgensen, besøgte onsdag den 26. oktober Kaspers Køreskole på Nørrebrogade i Fredericia. Jørgensen var noget overrasket over den fortælling han fik, hvor der slet ikke føres kontrol med, hvordan køreskolernes forhold er, og om de lever op til reglementet.

Der var kaffe og kage på bordet, der indbød til en hyggelig samtale om, hvordan det er at have en køreskole, men det endte med at blive noget mere alvorligt med det, som indehaver Kasper Jensen fortalte om.

Han kom ind på, hvordan der blandt andet ikke udøves kontrol med, hvordan køreskolerne drives. Der er et reglement, som man skal følge, men når der ikke føres kontrol med det, er det ikke til at vide, om det foregår efter bogen.

– Det er rart at man kommer et sted hen hvor det betyder noget. Kasper fortæller engageret om det og brænder for faget. Det i sig selv er inspirerende at høre på, men jeg er rystet i min grundvold over, at der ikke er mere kontrol over hvordan skoleforløbene er, og hvordan der er mulighed for, at man som kørelærer kan snyde. Det er noget vi skal til at tage fat på. Nu skal jeg lige vælges først den 1. november, men det er noget man er noget nødt til at forfølge. Det er det vilde vesten, konstaterer Tobias Jørgensen, der besøgte Kaspers Køreskole sammen med Kenny Bruun Olsen fra Venstres byrådsgruppe i Fredericia.

I hyggelige rammer blev der talt om, at der ikke føres tilstrækkelig kontrol i køreskolebranchen. Foto: AVISEN

Kasper Jensen fortalte sammen med Simone Rohde Nordahn om, hvordan branchen er skruet sammen. Derfor kommer Tobias Jørgensen med en appel om, at noget skal der ske.

– Det er mærkeligt, at vi er i et samfund, hvor vi klager over for meget kontrol nogen steder og møder den her branche, hvor der slet ikke er nogen kontrol. Generelt er jeg meget for frihed og muligheder, men her skal der være en skærpelse så folk spiller på samme plade, forklarer Venstres folketingskandidat. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments