Fredag d. 7. oktober åbnede et nyt køkken, som kaldes Den Mexicanske, på Urbania Street Food. Nye ejere, men med et genkendeligt koncept i huset. Denne gang står Michael og Karina Bang klar til at sende quesadillas, nachos, chimichangaer, churros og andre godter ud til street foods gæster.

– Vi har glædet os meget til at åbne det mexicanske køkken. Vi synes selv det falder godt i spænd med de øvrige boder der er her i huset, så vi har en stor tiltro til, at Fredericia nok skal tage godt imod os, udtaler Karina Bang, ejer af Den Mexicanske.

Den Mexicanske, Urbania Streetfood

Med gult mexicansk-tematiseret tapet, kaktusser og hyggelig belysning i boden, skal der heller ikke meget mere til for at man allerede kan fornemme den mexicanske stemning i restaurantens højre hjørne. Den Mexicanske er i øvrigt Fredericias eneste køkken, som byder på de Sydamerikanske retter og det har været en af årsagerne til, at det var netop dette koncept, som Karina og Michael ville gå med.

Den Mexicanske, Urbania Streetfood

– Efter nogle forskellige overvejelser kom vi frem til, at Fredericia manglede et sted som bød på chimichangaer, quesadillas og churros. Så hvorfor skulle det ikke være hos os, at man kunne få det? Vi elsker selv det mexicanske køkken og det håber vi også kommer til udtryk i maden, siger Karina.