Armend Kinolli slår snart dørene op til en ny frisørsalon i hjertet af Fredericia.

Længe har Armend gået med drømmen om at blive selvstændig frisør, og nu bliver drømmen snart en realitet for den 24-årig frisøruddannede Kinolli.

Lokalet er ved at blive istandsat. Fredag formiddag gik det hårde arbejde for alvor i gang i lokalet i Danmarksgade 4, der senest husede Telia.

– Det er dejligt endelig at komme ud med nyheden som jeg har holdt hemmelig længe. Det er lidt ubeskriveligt og fedt at ens drøm går i opfyldelse. Jeg har ventet længe, men jeg har fundet det rette sted nu, siger Armend Kinolli.

Kinolli blev udlært frisør i november 2019, og efterfølgende har han været ansat på en privat frisørskole.

– Jeg var underviser der et års tid på privatskolen i Aalborg. Jeg har lært en masse af det, og nu er tiden den rette til at blive selvstændig, fortæller Armend Kinolli.

Armend Kinolli er et kendt ansigt i Fredericia, og har derfor en stor kundekreds at henvende sig til, men nu de må stadig væbne sig med tålmodighed med en åbningsdato.

– Det kommer til at tage lidt tid at sætte salonen i stand, da det ikke tidligere var en frisør, der lå her. Det hele skal derfor laves om, men jeg er endnu ikke klar til at offentliggøre en åbningsdato. Jeg vil hellere være 100 procent sikker på, at jeg er klar, end at lægge mig fast på noget nu. Man kan derfor holde øje med mine sociale medier, hvor jeg løbende vil komme med opdateringer, siger Armend Kinolli.

I længere tid har Armend Kinolli luftet tanken om at blive selvstændig til sine næreste venner og familien. Reaktionen var derfor ikke til at tage fejl af, da det faldt på plads.

– Alle var glade og ønskede mig tillykke, og nu ser jeg frem til at komme til at udleve min drøm, slutter Armend Kinolli.