Den Lille Kok, der tidligere på året flyttede fra Kolding, for at overtage forpagtningen i Vejle Golf Club, har fået en god start i de nye omgivelser. Flytningen har givet mulighed for at udvide forretningen, der før bestod af catering, men nu også en alacarte restaurant.

Camilla Lysen startede med at åbne Den Lille Kok i Smidstrup Forsamlingshus, som hun forpagtede, men da køkkenet var for slidt og lille, rykkede hun til større rammer i Kolding, hvor hun endte med at have adresse frem til januar 2022., hvorefter turen gik til Vejle Golf Club, hvor Den Lille Kok overtog forpagtningen. Nu er det blevet tid til at køre status på den første golfsæson i Vejle.

– Det har været rigtigt godt, vi er blevet tage godt imod og har haft en travl sæson. Vi synes, at det har været spændende, siger Camilla Lysen og fortæller, hvad det har givet af muligheder at være flyttet:

– Det med, at vi nu har alacarte, hvor det før kun var catering, har det givet andre muligheder med, at der kommer gæster hele tiden. 

Fra lokalet er der udsigt til golfbanen. Foto: Den Lille Kok

Camilla Lysen mener, at Den Lille Kok er faldet godt til, og der kommer ikke nogen revolution frem mod næste sæson.

– Da vi startede op her havde jeg en holdning med, at vi måtte prøve og se på det løbende. Der er ikke noget, hvor jeg tænker, vi skal ændre det drastisk. Det har mest været med, hvor meget personale der skal være. Vi har skullet lære klubberne i klubben at kende. De havde forskellige aftaler, og der er forskel på om det er mænd, damer, senior , eller hvad det er. Det lærer man henad vejen, siger Camilla Lysen.

Men bare fordi golfsæsonen er gået på hæld, så kommer Den Lille Kok ikke til at ligge stille. Camilla fortæller, at der er lavet flere arrangementer, og det er noget man vil komme til at se mere af i fremtiden.

– Det er en af mulighederne, som vi har ved at ligge, hvor vi gør. Det vil vi komme til at gøre mere i, siger hun.

I dette lokale hænger der golfbolde i loftet. Det er en tradition, at alle der laver en hole in on, får deres golfbold, dato og navn navn op og hænge i pokalstuen. Foto: Den Lille Kok

Følgende arrangementer afholder Den Lille Kok i resten af 2022:

  • Valgflæsk den 1. november
  • Julebanko den 8. november
  • Morten aften den 10. november
  • Julefrokoster

Både i forbindelse med Mortens aften og til julefrokoster er der mulighed for både at spise i restauranten, men det er også muligt at få maden ud af huset.