Nogle af Den Kreative Skoles elever fra musiklinjen gav torsdag den 15. december klokken 16:00 en koncert i forhallen på Fredericia Bibliotek.

Forbipasserende, familie og venner fik en forsmag på, hvad Den Kreative Skole kan frembringe efter de forskellige undervisningsmodeller de tilbyder. AVISEN var også til stede som det eneste medie der støtter lokalmusikken og de unge, der vælger denne vej.

Den Kreative Skole tilbyder børn og unge fra 0 år op til 25 år undervisning i musik, drama, billedkunst, dans og musical mv. denne eftermiddag var det i den unge ende af skalaen der optrådte. Her var et bredt spektrum fra klassisk til moderne pop musik i alle former og uanset niveau gjorde alle det fremragende. Et godt tiltag at lade de unge prøve kræfter foran et publikum og vise de frugter de har høstet af undervisningen.

Emma og Signe, en ung violinduo, lagde ud med et klassisk preludio og sluttede af med O – Tannenbaum, det er svært at åbne en koncert, men de unge damer gjorde det godt. Vi kom langt omkring i det musikalske univers med de forskellige koncertopsætninger. Denne eftermiddag hørte vi også Anton Rothemejer som vokalist, hvilket er lidt nyt, han lader normalt sin guitar tale for sig. Yderlig var marimba-gruppen flot repræsenteret og udklædt med flotte nissehuer, i gruppen var der mange flotte solopræstationer.

En god afslutning på en dejlig eftermiddag hvor dele af Fredericias unge talentmasse fik vis sine mange talenter.