Lige op til skolernes efterårsferie er der nyt fra Urbania Street Food. Den Grønne Gris åbner ny bod, bag boden finder man de lokale mænd, Thomas Halling og Ronny Lynge.

Lørdag d. 15. oktober åbner der et nyt og spændende køkken i de populære rammer. Denne gang, et køkken, som spiller mere på det lette alternativ. Det nyeste skud på stammen bliver nemlig ’Den Grønne Gris’ som kommer til at have et nøje udvalg af lækre salater og friske sandwichs.

Netop disse to ting er noget, som ejeren Thomas Halling har syntes, der har været for lidt af på Urbania Street Food

– Der har været mange overvejelser i spil om, hvilket koncept det nye køkken skulle have. Men vi synes der har manglet salater på Street Food, og generelt noget grønt som alternativ. Så derfor var det den oplagte vej for os at gå – Nemlig den mere grønne vej”.
Det bliver altså et helt nyt koncept på Urbania Street Food, hvor gæsterne nu kan se frem til et grønnere alternativ. Dog er der stadig plads til gamle kendinge i konceptet, siger Thomas Halling og bliver suppleret af den nye daglige driftleder Ronny Lynge:

– Jeg kan umuligt være den eneste, der havde den populære flæskestegsandwich som favorit hernede. Derfor har vi også prioriteret at netop denne skulle være på menukortet.

Både Thomas Halling og Ronny Lynge glæder sig meget til åbningen af køkkenet på Urbania Street Food og ser frem til en efterårsferie med fuldt drøn på – Der er nemlig spækket med oplevelser på Urbania i ferien, så det er en oplagt mulighed for at kombinere nye smagsoplevelser med sjove og spændende oplevelser for hele familien.