Deadnate er ”High octane home made metal” lige på og hårdt. Deadnate spænder vidt fra både hard core metal til melankolske metal, hvilket de på deres seneste CD The North Sea viser på fornemmeste vis.

Aftenens koncert i Tøjhuset viser de lokal drenge er klar til større scener, de har ikke ændret  særlig  om noget på deres sceneoptræden, men det de har virker for nuværende, de behøver ikke sataniske ansigtsmalinger eller brændende kors på scenen. Deres musikalitet bærer flot at de kører uden om det mørke metal med symboler.

De bruger hele scenen godt og er tight på både musikken, headbanger delen samt posituren. Vigtigst er Deadnate giver sig 100 % hver gang de er på, yderlig er de gode musiker der alle behersker deres instrumenter solidt.

At Deadnate ikke er hovednavn til denne type koncert i hjembyen Fredericia er uforståelig. Med rette booker og gå på mod kan Deadnate komme langt.

Deadnates musik er imellem tungmetal og letmetal, det har i andre anmeldelser været beskrevet som trash metal, hvilket ikke er i harmoni med virkeligheden.

Deadnate består af: Lead Vocal & Guitar : Simon Juul, Lead Vocal & Guitar : Kenneth Kejlstrup, Drums : Ole Frank, Bass : Frederik Fammé. Ole Frank er manden der producerer deres musik som de skriver sammen.

På scenen er Deadnates udstyr begrænset og slæb-bar. Deres lyd er god og de er nu kommet til det næste trin i udviklingen, som bør omfatte hvad der fremover skal ske på scenen. Det bemærkes, at Deadnate denne gang ikke talte så meget til og med publikum som de plejer, måske grundet den korte spilletid de havde. Men publikumskontakt verbalt er lige så vigtig som musikken til at sætte gang i festen.

En god koncert.