Det kommer nok ikke som en overraskelse at ældreomsorg og en god alderdom står højt på Dansk Folkepartis liste over politiske tiltag, det gør det også ved de kommende budgetforhandlinger for 2022.

I Fredericia har vi politisk vedtaget nogle høje kvalitetsstandarder på ældreområdet og vi er også en af de kommuner der bruger flest penge pr. ældre over 67 år. Det lyder alt sammen rigtig godt, hvorfor så fortsat fokus på området?

Der har desværre været et par episoder og nogle borgerhenvendelser der fortæller en lidt anden historie om forholdene på vores plejehjem, nogle historier vi i Dansk Folkeparti ikke kan sidde overføring.

Derfor ønsker Dansk Folkeparti at vi i budget 2022 afsætter penge til at lave en temperaturmåling af vores plejehjem.

Vi har brug for at få undersøgt om alle de penge vi bruger på området, kommer de ældre til gode i form af en god og værdig alderdom, og det indbefatter ikke kun pleje men i høj grad også det jeg kalder ”hjemlighed”, at borgeren fortsat kan leve som borgeren plejer og ønsker, og at der er personale der har tid til en snak eller andre former for aktiviteter. Et plejehjem skal være andet end opbevaring.

En temperaturmåling skal også vise om vores medarbejder trives og har et godt arbejdsmiljø, og om de har de rette kompetencer og efteruddannelser. For vi kan kaste rigtig mange gode penge efter dårlige, hvis ikke arbejdsmiljøet er i orden og derved ser et højt sygefravær og dermed bruge rigtig mange penge på vikarkontoen eller til at rekruttere nye medarbejdere for. Det er også en vinkel vi skal havde afklaret med en temperaturmåling.

I Dansk Folkeparti ønsker vi svar på alle disse spørgsmål, sådan at vi har et oplyst grundlag at yde den bedste ældrepleje ud fra, i Fredericia. Fordi vi bliver flere ældre, der skal passes godt på, vi får desværre ikke flere penge til at løse opgaverne for, og der bliver færre hænder til at udfører arbejdet.

Vi bliver alle gamle en dag, hvis vi er så heldige.

Viceborgmester

Susanne Eilersen

Lunddalvej 3

7000 Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer