Danmark spiller søndag den sidste testkamp forud for EM-slutrunden. Kampen finder sted på Brøndby Stadion mod Bosnien-Herzegovina, og missionen for det danske landshold skal være at dominere kampen mod en fornuftig modstander.

Danmark er til EM i gruppe med Finland, Rusland og Belgien. Der er ingen tvivl om, at belgierne er favoritter mod danskerne, mens danskerne skal påtage sig favoritværdigheden i de øvrige kampe og med den status, så følger der også en forventning om, at man skal sidde på kampen.

Det gjorde Danmark ikke mod Tyskland, der mere er en modstander a la Belgien, hvor danskerne stiller sig lidt mere tilbage og på flere tidspunkter formentlig vil komme under et gevaldigt pres. Det skal man kunne stå imod og så slå til, når en af de få muligheder byder sig. Den opgave klarede danskerne, Yussuf Poulsen på et fremragende oplæg fra Christian Eriksen scorede det enlige danske mål.

Opgaven bliver en anden slags mod Bosnien-Herzegovina. Det bliver en kamp, som danskerne skal ud, at vise de er bedst i, og det har danskerne vist de kan ved tidligere lejligheder. Med de få landsholdssamlinger, der er, så er det vigtigt at få finpudset det koncept. Landstræner Kasper Hjulmand skal eksempelvis vurdere, hvem han skal spille med som frontangriber i sådanne situationer. Er det Kasper Dolberg eller den mere fysisk stærke Jonas Wind?

Det er sådanne ting som det, Hjulmand skal blive klogere på mod Bosnien, hvor det også er op til de unge kræfter Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard at vise sig frem, og vise de er til at regne med, når det for alvor gælder d. 12. juni i Parken, hvor Danmark indleder EM-slutrunden mod Finland.

På papiret er Finland formentlig et niveau under Bosnien, hvis omstændighederne er normale, men finnerne har individualister, der på dagen kan gøre ondt på danskerne. Ikke mindst angriberen Teemu Pukki og så har de i Lukas Hradecky en dygtig keeper, der står fast for Leverkusen i Bundesligaen. Sådanne stjerner kommer bosnierne ikke med mod Danmark, da de etablerede kræfter er valgt fra til træningskampene i denne omgang. I stedet er deres største stjerne AC Milans Rade Krunic, og der venter derfor et opgør, hvor danskerne er klare favoritter og alt andet end en dansk sejr vil derfor være en skuffelse.

Danmark og Bosnien-Herzegovina tørner sammen søndag klokken 18:00 på Brøndby Stadion.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer