De fleste har nok prøvet at have en dag, hvor alt bare går galt. Sådan en rigtig Tycho Brahes-dag. Sådan en dag havde Rikke Elkjær Nielsen fra Fredericia, da hun onsdag satte sig bag rattet i sin bil, for at hente hendes søster i Vejle.

I baghovedet havde Rikke noget at tænke på, der gjorde hende nervøs. Rikke skulle til sin afsluttende eksamen som SOSU-assistent, som gjorde, at hun nok ikke helt holdt øje med, hvad speedometeret stod på.

Da søsteren var blevet hentet i Vejle og de var på vej til Fredericia, ser hun blåt blink i bakspejlet.

Rikke havde kørt for stærkt!

På en stesset dag ville man måske nok have forståelse for, at man kunne have en lidt negativ indstilling af synet af politiet i bagspejlet, selvom det er ens egen skyld, at man har kørt for stærk. Men ikke Rikke.

Rikke holder ind til siden og tog det hele med et stort grin. Grin og godt humør smitter, så den søde og charmerende politikvinde havde ikke noget imod, at tage en selfie sammen med Rikke, til minde om en stresset dag.

– Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine. Det var så komisk, at alt lige skulle falde den dag ( Rikkes søster & svoger havde også bryllupsdag samme dag), skriver Rikke på sin Facebook profil, som dog slap fra mødet med ordensmagten uden klip i kørekortet. Dette er hendes første bøde nogensinde.

Rikke har dog et godt råd til sine medtrafikanter.

– Kør forsigtigt. Ellers møder I sikkert denne søde og skønne betjent.

Rikke Elkjær Nielsen nåede dog at få sin nevøsitet på plads inden sin afsluttende eksamen, som blev klaret til et flot 10 tal.
(Privatfoto)