Projektleder, Pia Becker, vil opføre et bosted for unge med fysisk og psykisk funktionnedsættelse i Middelfart, og nu har landsholdsspilleren, Christian Eriksen, meldt sig på banen for at støtte projektet.

Projektet hedder ”Det gode liv”, og allerede i 2018 viste Christian Eriksen, som selv har spillet i Middelfart, stor interesse for implementering af bostedet.

Nu er det officelt, at han sammen med konen, Sabrina Kvist Jensen, kommer til at donere penge til projektet for at støtte unge med funktionnedsættelse. Det har skabt stor glæde hos projektleder, Pia Becker, der træner samme målgruppe i fodboldklubben MG & BK i Middelfart:

– Det betyder rigtig meget, fordi han vil rigtig gerne den her målgruppe. Han er en ven af folket, og han glemmer ikke sine venner, siger Pia Becker, der er overbevist om, at når bostedet står færdigt, vil det også afføde et visit eller to fra fodboldstjernen.

Projektet har været længe undervejs, men corona-pandemien har sat en begrænsning på processen, og derfor er opførelsen af et aktivitets- og bosted blevet forsinket.

Planerne er, at huset bliver bygget i starten af det nye år.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer