Sydøstjyllands Politi vagtchef, Halfdan Kramer, kunne berette om to sager på aftenens døgnrapport. Døgnrapporten indeholdt både et indbrud, hvor der søges efter vidner, samt et færdselsuheld på Østjyske Motorvej, hvor en vejbane måtte lukkedes ned.

Mellem i går klokken 9.00 og i dag kl.11.00 er der begået indbrud på Galgebjergvej i Kolding. Man har endnu ikke overblik over tyvekoster, men man ved at gerningsmændene er kommet ind via en opbrudt terrassedør. Vagtchefen nævner, at hvis man har set noget, må man gerne henvende sig til Sydøstjyllands Politi.

Endelig måtte politiet og redning klokken 14.21 til et færdselsuheld på den Øtjyske Motorvej, i nordgående retning mod Vejle. Færdselsuheldet skete uheldigvis for en campingvogn og personbil. Sydøstjyllands Politi nævner, at der ingen personskade er sket, men kan dog ikke oplyse, hvilke personer, der var involveret i ulykken. Færdselsuheldet resulterede i en nedlukket vejbane, men det har ikke givet nogen form for trafikmæssige udfordringer.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer