Karsten Byrgesen fra Nye Borgerlige stiller op i hele regionen, men han håber på stor opbakning blandt fredericianerne til Folketingsvalget. Bag sig har han flere måneders valgkamp, hvor ingen flække er blevet overset, når han er taget rundt med sin valgbil i landskabet.

– Jeg sidder jo også som folkevalgt i regionen, så der har været meget at tale med folk om derude. Det er blevet til uendeligt mange dage, debatter, timer og minutter. Men jeg er klar til dagen, og mener også jeg har noget at byde på. Men tro mig, jeg har virkelig kæmpet i den her valgkamp. Så jeg mener, at jeg kan være tilfreds med min indsats, og det håber jeg andre også synes.

Byrgesen håber på at Nye borgerlige får en betydelig fremgang, og det har meningsmålingerne også peget på. Hvis det sker, så vil de personlige stemmer blandt de andre kandidater i hans parti blive afgørende. Derfor håber han på Fredericias opbakning:

– Vi skal bare have nogle flere fredericianere ind i Folketinget. Så jeg vil opfordre alle til at stemme personligt. Folk kender mig allerede fra byrådsarbejdet, så de ved, hvad jeg står for. Og det er orden og fornuft. Jeg ønsker alle en rigtig god valg dag, og så er jeg ellers på vej ud på gaderne, smiler Karsten Byrgesen.

Han når dog at sende en hilsen til Mette Frederiksen:

– Jeg håber at vælgerne kan huske nedlukningerne og restriktionerne, når nu de har lov til at gå til stemmeboksen. Det er aldrig sundt at give nogen for meget magt, så vi trænger til et nyt Folketing med en anden sammensætning, der vil sige nej tak til Mette Frederiksen.