Tidligere på ugen var det Fredericia Fisk, der lukkede, og nu er turen kommet til Guldmøller i Gothersgade i Fredericia.

Butikken nåede dermed at ligge i Fredericia i et års tid efter, at Guldmøller sidste sommer annoncerede, at butikken ville åbne i den gamle bladkiosk, der i forbindelse med åbningen af Guldmøller blev lavet helt om og ligner en helt anden butik.

Nu er det slut. Smykke- og urbutikken er lukket, og når man forsøger at kontakte butikkens telefonnummer, så siger en automat svarer, at der “i øjeblikket ingen forbindelse er til telefonen”.

Det står derfor hen i det uvisse, hvorfor Guldmøller er lukket fra den ene dag til den anden. Så sent som den 31. oktober lavede forretningen ellers et Facebook-opslag, hvor man kunne vinde et Guardian Angel-charm + et hvidt Slim læderarmbånd, men vinderen nåede aldrig at blive offentliggjort, da det fremgår, at vinderen ville blive offentliggjort i et nyt opslag.

Det var ellers en fortrøstningsfuld indehaver, Peter Møller, der åbnede butikken sidste år.

– Vores koncept består af et samarbejde med Christina Jewelry & Watches, hvor vi har designet inventar, bakker og bar, som er en stor del af konceptet, specifikt til formålet. Det betyder samtidig, at vi har det fulde sortiment fra hele Christinas univers. Konceptet kommer fra en tanke om, at vi skal have en højere omsætningshastighed, mindre varelager end de almindelige gamle butikker, der ofte har et bredt sortiment med store varelagre, og en relativ lav omsætningshastighed, fortalte han dengang til AVISEN.

Forventningerne var store, da butikken blev taget godt imod.

– Vi er blevet taget godt imod. Både i byggefasen, hvor folk siger, at det er dejligt at se sådan en ny butik. Vi kolliderer heller ikke med vores kolleger. Det er ikke vores konkurrenter. Vi kommer med noget helt andet. I kraft af vores fortælling, men også vores specialdesign, hvor Fredericias kærlighed historien overraskede mig, forklarede Peter Møller.

– Vi lavede et smykke med Landsoldaten. Hold da op, det har fået stor opmærksomhed. Det er gået op for os, at det er en stor ting i Fredericia. Det har overrasket mig, at det er så stort. Det viser, at byen vil sin historie. Selvom vi ikke kendte byen sådan i sommer, så er vi rigtig glade for, at vi valgte Fredericia, og vi glæder os til at blive en del af byen.