Astrid Cordes var en positiv overraskelse. Siden 2014 har hun været på den danske musikscene, med bl.a. indiepop duoen Shy Shy Shy, der var i denne duo. Ifølge denne anmelder ikke noget at råbe hurra for, det var computergenereret soveværelses muzak.

I Astrid Cordes første solo-udspil “Portrait” fra 2020 begyndte det at ligne noget mere håndfast og på hendes debut EP ”Beautiful Mess” kom de ægte indie rødder frem.

Men hvordan vil og kan hun præsentere dette komplicerede musik på scenen i Tøjhuset? Det var min første tanke.

Astrid Cordes seks mands orkester, var alle dygtige musikere og med en rigtig god lydmand til at styre de mange skiftende effekter. På hendes vokal blev det en stor total oplevelse. Astrid er en fremragende vokalist, hendes sange er så gode, at man automatisk falder ind i dem. Hendes stil er forsat indiepop.

Det seks mands orkester beskrives bedst som en positiv overraskelse med en dejlig bred instrumentering. Gode stemmer fra alle vokalister, der i passager uden effekter viser, at Astrid virkelig kan synge, de gode melodier hovedsagelig med engelske tekster, de små smarte ”indie moves” på scenen hvor hendes kropssprog tilpasset musikken. Den gode brug af effekter i samarbejde med lydmand gjorde det til en flot totaloplevelse.

Konklusion: En fantastisk stemme og smukke melodier, lidt svært at høre teksten, når effekterne var kraftige. Markant bedre end det computergenerede musik i shy shy shy, der var tilsat dårlige effekter, som virkede udviklet i et soveværelse studie.

Det bliver spændende at følge Astrid Cordes musik fremover. Synd der kun var fremmødt få publikummer.