I 2011 blæste den både anmeldere og publikum over på Fredericia Teater. I foråret 2024 vender Avenue Q tilbage tilbage til Fredericia Musicalteater.

Forestillingen har vundet hele tre Tony Awards, og da den spillede på Fredericia Teater i 2011, blæste den både anmeldere og publikum bagover af begejstring. Nu er den tilbage, og denne gang med Lars Mølsted som instruktør.

Om Avenue Q:

Princeton – frisk og nyudklækket fra uni – kommer til New York med store drømme og en slunken bankbog. Det eneste sted, han har råd til at bosætte sig, er Avenue Q.

Dér kommer han til at bo side om side med en række finurlige og festlige typer: Brian, en arbejdsløs komiker, og hans kæreste Christmas Eve. Lucy the Slut, den dampende varme femme fatale, der kan nogle tricks og Rod, som i hvert fald IKKE er til mænd. Den entreprenante Trekkie Monster, som har en helt særlig kærlighed til internettet og sidst men ikke mindst – den charmerende børnehaveklasselærerassistent Kate Monster med de store ambitioner. I fællesskab kæmper Princeton og hans nye venner med helt reelle problemer som arbejdsløshed, kærlighed og selve formålet med livet – alt sammen med en kæk distance og et smil på læben.