I weekenden den 15-16. oktober var Fredericias elitehold i 3-Bande Carambole i kamp igen. De gæve gutter gjorde en flot indsats. Lørdag spillede de mod BK Amagerbro og det blev uafgjort 4-4. Kim Nielsen og Per Hermansen vandt deres kampe og fremhæves skal Kim Nielsen med et flot snit på 1,235, hvilket er over hans normale gennemsnit.

I toppen af ligaen ligger BK Grøndal og søndag blev til et forventet nederlag mod topholdet BK Grøndal på 8-0. Søren Andersson spillede med 1,304 point, men var ikke nok mod Dion Nelin, der har vundet DM-guld 9 gange i sin karriere, yderlig vandt Dion Nelin to gange ved Three-Cushion World Cup fra 1996 til 1997 og kom på andenpladsen tre gange og tredjepladsen fem gange ved Three-Cushion World Cup fra 1995 til 2000. Han er placeret på andenpladsen ved UMB World Three-hynde Championship i 2002.

Dion Nelin er ifølge det anerkendte billardmagasin Kozoom den bedst rangerede spiller på dansk jord. Så det var ikke hvem som helst, som Fredericia denne dag var oppe imod.

Fredericias elite hold består af: Søren Andersson, Jan Clausen, Claus Mosskov, Kim Nielsen, Per Hermansen.

Udover elitedivisionen har Fredericia også spillere i 1 og 2 division. Fredericia ligger på en flot 4. plads i ligaen kun overgået af ABK 21, Varde BK og top holdet BK Grøndal.

I keglebillard er Fredericia repræsenteret i 3 division, i diverse serier og med et par old boys hold. Billard er en sport for alle, det er uanset alder og køn. Det er også en sport unge og ældre skal spille i fællesskab. I Fredericia Billard Klub spilles billard på alle niveauer, så om man er nybegynder eller rutineret, betyder ikke noget, det gør det sociale derimod.

Poul Rand, Billard anmelder