For første gang i sæsonen spillede FC Fredericia en stabil kamp set over hele linjen, og det kastede en sejr af sig mod Vendsyssel. I de øvrige kampe har der været blundere undervejs, og det udeblev mod Vendsyssel.

FC Fredericia leverede en fejlfri indsats mod Vendsyssel. Der blev ikke givet store chancer væk, og skal man sætte en finger på noget, er det faktisk, at FC Fredericia ikke fik bolden i kassen flere gange, men i første omgang er det værd at hæfte sig ved, at der kom tre point på kontoen.

Det havde set skidt ud med endnu et nederlag til FC Fredericia, og derfor var sejren mod Vendsyssel særdeles kærkommen. Der var en parathed og skarphed over FC Fredericia, som der ikke hidtil har været i sæsonen. Jeppe Gertsen holdt styr på tropperne defensivt, og i det fremadrettede spil var håndbremsen ikke trukket. Der blev forsøgt med skud fra distancen i stedet for at forsøge sig med smarte kombinationer, der skulle spille bolden hele vejen indover målstregen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Javist er der plads til forbedringer offensivt. Der mangler endnu at komme tydelige aftryk fra i særdeleshed Frederik Heiselberg og Adam Jakobsen, men især Jakobsen gav ved flere lejligheder prøver på, hvad der kan være i vente for ham med de rette relationer. Han var tæt på at kæmpe sig fri til store chancer to gange, men begge gange blev han nedlagt tæt på Vendsyssels felt, og det var positivt at se det drive fra ham. 

Et andet kritisabelt punkt fra FC Fredericia i sæsonens løb har været i målet, hvor Valdemar Birksø ved flere lejligheder har set usikker ud. Især når det kommer til spillet i luftrummet, men det gjorde han til skamme mod Vendsyssel, der ellers har stor styrke i den fase af spillet. Han var sikker på indlæggene, og krydrede præstationen ved at redde et straffespark ved stillingen 1-0. 

Toppræstationerne var gode for FC Fredericia, men nok så vigtigt blev der ikke begået store kampafgørende fejl som i tidligere kampe, og derfor endte fredericianerne med at hente sæsonens første sejr efter en stabil indsats kampen igennem.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Valdemar Birksø (10): Sikker på indlæggene og krydrer en generelt god præstation med en straffesparksredning.

Oliver Olsen (4): Ikke i øjnefaldende offensivt, men gjorde det solidt defensivt.

Jeppe Gertsen (7): Gav ikke ved dørene defensivt og viste sig som den lederskikkelse, som det forventes han er.

Erik Nissen (7): Fik chancen i midterforsvaret og greb den. Sikker i indgrebene.

Alexander Jensen (7): Lukkede af defensivt, og i den anden ende af banen var han tæt på at score på et langskud.

Mikkel Wohlgemuth (10 – Man of the Match): Midtbanekrigeren er ved at finde sit fodfæste i FC Fredericia, og ligner et rigtig godt køb. Var god på bolden, og kæmpede som altid en brag kamp, og det krydrede han med målet til 1-0, der blev sparket ind i krydset på flotteste vis.

Simon Bækgård (7): Har haft en tendens til at lave hårde frispark uden grund, men det udeblev mod Vendsyssel. I stedet viste han godt pasningsspil, og fightede som det forventes i maskinrummet.

Adam Jakobsen (4): Var lige ved at blive farlig flere gange, og tegningerne var bedre end i de øvrige kampe.

Mathias Kristensen (4): Er set bedre, men gjorde det fint og viste fremgang i forhold til i de seneste opgør.

Nicklas Røjkjær (4): Relativ anonym kamp af Røjkjær, der dog fik scoret på et straffespark.

Frederik Heiselberg (4): Kæmpede alt hvad han kunne mod de store Vendsyssel-forsvarer. Viste han godt kan gå med i kombinationsspillet trods sin størrelse.

Indskiftere:

Frederik Christensen (UB): Spillede ikke nok.

Jeppe Brinch (UB): Spillede ikke nok.

Jagvir Singh (UB): Spillede ikke nok.

Peter Ullum (UB): Spillede ikke nok.

Tonny Brochmann (UB): Spillede ikke nok.