Amstrup Skilte fejrede i dag 15 års fødselsdag for virksomheden og 50 året for direktøren, Vibeke Amstrup. 

Der var pyntet i grønt til mindste detalje, sågar kunne man få den klassiske grønne sportssodavand, da Vibeke og Morten Amstrup sammen med deres medarbejdere fejrede to store begivenheder. Imens direktøren tog det roligt med at være blevet 50 år, var der anderledes fart på virksomheden, der producerer alt i skilte, så man bliver set hele vejen til månen, som sloganet lyder. 

Dagens gæster var en kombination af husets kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og tidligere medarbejdere. Imens de blev vist rundt, hilste på hinanden og talte med værterne, var der også mulighed for at lave sin egen kaffekop, arbejde med 3D-print, infoskærme og i det hele taget følge produktionen hos skiltevirksomheden, der i dag tæller over 40 medarbejdere. 

En af dagens hovedpersoner, Vibeke Amstrup, var glad for at møde de mange mennesker, ikke mindst de tidligere medarbejdere. 

– Det er da helt fantastisk. Jeg er utrolig glad for, at vi kan samle så mange mennesker i dag. Det med at blive 50 år er ikke noget, jeg som sådan går og mærker. Men det hele er da gået stærkt, sagde Vibeke Amstrup med et smil. 

Lige nu oplever virksomheden rekordår og travlhed på alle punkter 

At der er travlt hos Amstrup Skilte er ikke en nyhed i sig selv, det er generelt gået stærkt for virksomheden, der flere gange er vokset ud af rammerne, men nu har fundet sig til rette på Vesterballevej, men det er alligevel gået lidt hurtigere end normalt.

Morten Amstrup havde også en travl eftermiddag. Foto: AVISEN

– Sidste år var et rekordår for os, og det tror jeg også, at i år bliver, selvom vi har været lidt ramt af materialemangel. Men nu har vi materialer igen, så nu er det bare derudaf, siger direktøren, der måtte haste videre for at hilse på gæsterne, der var kommet fra nær og fjern, fortæller Vibeke Amstrup.

Gennem dagen fortsatte gæsterne med at kigge forbi, og selvom Vibeke Amstrup havde ønsket, at man donerede til velgørende formål, var der da et par stykker, der var mødt op med kurve og kærlige hilsner.