ADP og Fredericia Håndboldklub har i mange år haft et værdifuldt sponsorsamarbejde, og som opstart på den nye sæson medvirkede holdets spillere og træner Gudmundur Gudmundsson samt ADP-medarbejdere i en unik fotooptagelse på Fredericia Havn.

På en sensommerdag i august fik FHK en unik mulighed for at komme ind på Fredericia Havns område. Havnen dannede ramme for dette års holdpræsentation af spillere og træner. Havnens industrielle miljø med skibe, kraner, store maskiner og containere skabte en fed kulisse for både spillere og fotograf.

– Det kræver en del planlægning, når man skal gennemføre en fotodag på Fredericia Havn. Havnen er en travl arbejdsplads med højt tempo og mange aktiviteter. Derfor var der stort fokus på sikkerhed og logistik, så den daglige havnedrift ikke blev forstyrret. Men ADP levede i høj grad op til egne værdier, da de både var løsningsorienterede, fleksible og tog ansvar for, at vi fik den
bedste dag på havnen, siger Thomas Renneberg-Larsen, Direktør i Fredericia Håndboldklub.

Planlægning i detaljer

I samarbejde med fotograf Mingo og hans videofotograf Joe, var der lagt op til det helt store fotoshow. Der blev bl.a. bygget en håndboldbane på et skib og hængt et 15×5 meter stort banner op i en kran. Her blev FHK’s partner Dennis Niess aktiveret, som helt ekstraordinært byggede en ramme til banneret på havnen. Derudover var der en del udstyr som skulle organiseres og tilrettes,
herunder røg og lys, så hvert enkelt billede kunne blive en succes. Som en ekstra kulisse var FHK-spillere flankeret af ADP-medarbejdere som et tydeligt symbol på det tætte og værdifulde samarbejde.

– Det var en fuldstændigt fantastisk dag, for alle i og omkring klubben. Ting man ikke troede var muligt, blev muliggjort, og vi fik virkeligt set værdien af at have en hovedsponsor, som vil klubben det bedste. Vi er glade for ADP fortsat er en del af Fredericia Håndboldklub, siger Gudmundur Gudmundsson, cheftræner i FHK.

ADP støtter sporten

En væsentlig del af ADP’s mange lokale initiativer er at støtte sporten og kulturen i vores nærområder, fordi vi som havn ønsker en stærk, lokal forankring.

– Sponsorsamarbejdet med FHK er ét af vores værdifulde hovedsponsorater, som giver stolthed hos vores medarbejdere. Som lokal virksomhed har vi et stort engagement i sporten og kulturen i Fredericia, og vores samarbejde med FHK ligger i naturlig forlængelse af dette. Gennem vores sponsorater får vi lokal synlighed, og vi bidrager aktivt til udviklingen i vores nærområder. Vores lokale synlighed styrkes gennem samarbejdet med FHK, og det ser vi nu bl.a. med den nye film og de flotte fotos, som også har skabt stolthed hos vores medarbejdere, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S.